Veronica Inside gemist? Wilfred en Hans flikken biografie Johan Derksen in haardvuur

Veronica Inside gemist? Wilfred en Hans flikken biografie Johan Derksen in haardvuur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Wilfred</em> en <em>Hans</em> flikken biografie <em>Johan Derksen</em> in haardvuur Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv. Het was weer een gezellige boel bij Veronica Inside. Door de coronamaatregelen mogen de mannen geen gasten ontvangen, daarom hebben ze besloten om een haardvuurtje te projecteren op de wanden. Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. zien hun kans schoon en gooien de autobiografie van Derksen in het haardvuur: "Hier met je kutboek!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het was weer een gezellige boel bij Veronica Inside. Door de coronamaatregelen mogen de mannen geen gasten ontvangen, daarom hebben ze besloten om een haardvuurtje te projecteren op de wanden. Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. zien hun kans schoon en gooien de autobiografie van Derksen in het haardvuur: "Hier met je kutboek!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Wilfred en Hans flikken biografie Johan Derksen in haardvuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV