Veronica Inside gemist? Johan Derksen deelt bijzonder verhaal over overname Feyenoord

Veronica Inside gemist? Johan Derksen deelt bijzonder verhaal over overname Feyenoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> deelt bijzonder verhaal over overname <em>Feyenoord</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt bij Veronica Inside een bijzonder verhaal over een bijna overname van Feyenoord een aantal jaar geleden. Volgens Derksen was de club dicht bij een overname, maar de vader van de geldschieter trok op het laatste moment de stekker uit het project. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vertelt bij Veronica Inside een bijzonder verhaal over een bijna overname van Feyenoord een aantal jaar geleden. Volgens Derksen was de club dicht bij een overname, maar de vader van de geldschieter trok op het laatste moment de stekker uit het project.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen deelt bijzonder verhaal over overname Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV