René van der Gijp prijst strijdlustige Verstappen: "Hamilton schijt een week lang in zijn broek"

René van der Gijp prijst strijdlustige Verstappen: "Hamilton schijt een week lang in zijn broek"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv.

De spanning was om te snijden tijdens en na de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish en Max Verstappen kreeg maar liefst twee straffen van de wedstrijdleiding. René van der Gijp vertelt bij Veronica Inside dat hij enorm heeft genoten van de Hollander.

<em>René van der Gijp</em> prijst strijdlustige <em>Verstappen</em>: &quot;Hamilton schijt een week lang in zijn broek&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv. De spanning was om te snijden tijdens en na de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish en Max Verstappen kreeg maar liefst twee straffen van de wedstrijdleiding. René van der Gijp vertelt bij Veronica Inside dat hij enorm heeft genoten van de Hollander. Schijt in zijn broekVolgens Van der Gijp is het strijdplan van Hamilton wel duidelijk: "Zo lang mogelijk achter Max blijven en pas in de laatste drie rondes inhalen." De zevenvoudig wereldkampioen schijt een week lang in zijn broek door Max Verstappen, aldus René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schijt in zijn broek
Volgens Van der Gijp is het strijdplan van Hamilton wel duidelijk: "Zo lang mogelijk achter Max blijven en pas in de laatste drie rondes inhalen." De zevenvoudig wereldkampioen schijt een week lang in zijn broek door Max Verstappen, aldus René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp prijst strijdlustige Verstappen: "Hamilton schijt een week lang in zijn broek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV