Video: Amalia, Alexia en Ariane hebben huisje in tuin, waarin ze feesten geven

Video: Amalia, Alexia en Ariane hebben huisje in tuin, waarin ze feesten geven

Prinses Amalia zou er niet echt moeite mee hebben gehad om te verhuizen van Villa Eikenhorst naar Paleis Huis ten Bosch, als we royaltywatcher Sam Hoevenaar mogen geloven. Die zegt ook: "Wat natuurlijk wel gek is voor haar, is dat ze ineens in zo'n megapaleis ging wonen. En dat vond ze af en toe ook wel gênant naar vriendinnen toe."

'Feesten in huisje in de tuin'
Hoe ziet dat leven van de, dinsdag 18 jaar geworden, kroonprinses er eigenlijk uit in dat paleis? "Ze heeft een vrije luxe leven op Paleis Huis ten Bosch. Ze heeft naast haar slaapkamer een eigen badkamer. En er is een fitnessruimte op het paleis, waar ze met een personal trainer aan de slag gaat." Verder is er ook een kapkamer, een zwembad, een tennisbaan en een speciaal huisje van de prinsessen in de tuin, waarin ze feestjes geven. Bekijk het fragment van de Net5-docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hieronder.

Video: Amalia, <em>Alexia</em> en Ariane hebben huisje in tuin, waarin ze feesten geven Prinses Amalia zou er niet echt moeite mee hebben gehad om te verhuizen van Villa Eikenhorst naar Paleis Huis ten Bosch, als we royaltywatcher Sam Hoevenaar mogen geloven. Die zegt ook: "Wat natuurlijk wel gek is voor haar, is dat ze ineens in zo'n megapaleis ging wonen. En dat vond ze af en toe ook wel gênant naar vriendinnen toe." 'Feesten in huisje in de tuin'Hoe ziet dat leven van de, dinsdag 18 jaar geworden, kroonprinses er eigenlijk uit in dat paleis? "Ze heeft een vrije luxe leven op Paleis Huis ten Bosch. Ze heeft naast haar slaapkamer een eigen badkamer. En er is een fitnessruimte op het paleis, waar ze met een personal trainer aan de slag gaat." Verder is er ook een kapkamer, een zwembad, een tennisbaan en een speciaal huisje van de prinsessen in de tuin, waarin ze feestjes geven. Bekijk het fragment van de Net5-docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hieronder. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv Bekijk ook Amalia tegen ontwerper Natan: 'Ik wil andere jurk dan Alexia en Ariane' (video) Bekijk deze video » Prinses Amalia is 18: bekijk de nieuwe foto's en haar plannen voor vandaag (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Amalia, Alexia en Ariane hebben huisje in tuin, waarin ze feesten geven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV