Amalia tegen ontwerper Natan: 'Ik wil andere jurk dan Alexia en Ariane' (video)

Amalia tegen ontwerper Natan: 'Ik wil andere jurk dan Alexia en Ariane' (video)

Ontwerper Edouard Vermeulen (Natan) haalde maandagavond in Prinses Amalia, tiener op weg naar de troon een bijzondere herinnering op aan de prinses. Hem was in 2013 gevraagd jurken voor de drie zusjes te maken voor de inhuldiging en toen bleek dat Amalia best wel wat eisen had: "Die had echt die mening van te zeggen, ik moet iets anders hebben. Ik kan niet gekleed zijn zoals mijn twee kleine zustertjes. Ze was helemaal akkoord over de kleur en dat het dezelfde stof was maar het moest toch iets anders zijn." Bekijk het fragment van de Net5-docu over prinses Amalia hieronder.

Amalia tegen ontwerper <em>Natan</em>: 'Ik wil andere jurk dan Alexia en Ariane' (video) Ontwerper Edouard Vermeulen (Natan) haalde maandagavond in Prinses Amalia, tiener op weg naar de troon een bijzondere herinnering op aan de prinses. Hem was in 2013 gevraagd jurken voor de drie zusjes te maken voor de inhuldiging en toen bleek dat Amalia best wel wat eisen had: "Die had echt die mening van te zeggen, ik moet iets anders hebben. Ik kan niet gekleed zijn zoals mijn twee kleine zustertjes. Ze was helemaal akkoord over de kleur en dat het dezelfde stof was maar het moest toch iets anders zijn." Bekijk het fragment van de Net5-docu over prinses Amalia hieronder. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv Bekijk ook Video: docu Tiener op weg naar de Troon geeft een uniek inkijkje in leven Amalia Bekijk deze video » Prinses Amalia is 18: bekijk de nieuwe foto's en haar plannen voor vandaag (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amalia tegen ontwerper Natan: 'Ik wil andere jurk dan Alexia en Ariane' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV