Docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op 6 december te zien bij Net 5 (trailer) Bekijk deze video » Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon: hoe gingen scholieren om met Amalia? Bekijk deze video » Deze Net5-documentaire geeft een exclusieve inkijk in het leven van Amalia, de toekomstige koningin, een dag voor haar achttiende verjaardag. ErvaringenDe special laat openhartige gesprekken zien met personen die Amalia van dichtbij hebben meegemaakt. Zo komt oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema aan het woord over zijn ervaringen met het koninklijk gezin. Vrije tijdVerder vertelt LINDA.-verslaggever Sam Hoevenaar over hoe de kroonprinses haar vrije tijd invult en weet entertainmentdeskundige Bart Ettekoven uit persoonlijke ervaring hoe het er in de jaren op de Bloemcampschool aan toeging. ModeontwerperPatrick van Katwijk is al ruim vijftien jaar royaltyfotograaf en vertelt in de documentaire uitgebreid over de momenten dat hij prinses Amalia binnen en buiten de muren van het paleis ontmoette. Koningin Máxima’s favoriete modeontwerper Edouard Vermeulen deelt leuke anekdotes over zijn samenwerkingen met Amalia. Video: zo reageerde prinses Amalia als klein meisje op media-aandacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze Net5-documentaire geeft een exclusieve inkijk in het leven van Amalia, de toekomstige koningin, een dag voor haar achttiende verjaardag.

Ervaringen
De special laat openhartige gesprekken zien met personen die Amalia van dichtbij hebben meegemaakt. Zo komt oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema aan het woord over zijn ervaringen met het koninklijk gezin.

Vrije tijd
Verder vertelt LINDA.-verslaggever Sam Hoevenaar over hoe de kroonprinses haar vrije tijd invult en weet entertainmentdeskundige Bart Ettekoven uit persoonlijke ervaring hoe het er in de jaren op de Bloemcampschool aan toeging.

Modeontwerper
Patrick van Katwijk is al ruim vijftien jaar royaltyfotograaf en vertelt in de documentaire uitgebreid over de momenten dat hij prinses Amalia binnen en buiten de muren van het paleis ontmoette. Koningin Máxima’s favoriete modeontwerper Edouard Vermeulen deelt leuke anekdotes over zijn samenwerkingen met Amalia.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV