Veronica Inside gemist? René van der Gijp gaat stuk om paragnost bij Harry Mens

Veronica Inside gemist? René van der Gijp gaat stuk om paragnost bij Harry Mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> gaat stuk om paragnost bij <em>Harry Mens</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv. Harry Mens had in zijn programma Business Class en paragnost op bezoek en die voelde een bijzondere aanwezigheid in de studio. Volgens de paragnost was zanger Pavarotti onlosmakelijk verbonden aan Harry. René van der Gijp ziet het fragment bij Veronica Inside en komt niet meer bij van het lachen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Harry Mens had in zijn programma Business Class en paragnost op bezoek en die voelde een bijzondere aanwezigheid in de studio. Volgens de paragnost was zanger Pavarotti onlosmakelijk verbonden aan Harry. René van der Gijp ziet het fragment bij Veronica Inside en komt niet meer bij van het lachen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp gaat stuk om paragnost bij Harry Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV