Hans Kraay jr. onthult in Veronica Inside: "Herman van Drie gaat Feyenoord kopen"

Hans Kraay jr. onthult in Veronica Inside: "Herman van Drie gaat Feyenoord kopen"

Hoewel het Feyenoord dit seizoen sportief voor de wind gaat, met een tweede plaats in de Eredivisie en overwintering in de Conference League, laat de financiële situatie van de club nogal te wensen over. De redding is echter nabij, want Hans Kraay jr. onthult in Veronica Inside dat Herman van Drie met twee vermogende vrienden de club wil kopen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Kraay jr.</em> onthult in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Herman van Drie gaat Feyenoord kopen&quot; Hoewel het Feyenoord dit seizoen sportief voor de wind gaat, met een tweede plaats in de Eredivisie en overwintering in de Conference League, laat de financiële situatie van de club nogal te wensen over. De redding is echter nabij, want Hans Kraay jr. onthult in Veronica Inside dat Herman van Drie met twee vermogende vrienden de club wil kopen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 december terugkijken bij Gids.tv. VleesmagnaatSamen met twee broers is Herman van Drie het brein achter de grootste kalverslachterij van Europa, Gedrieën hebben ze een vermogen van zevenhonderd miljoen euro, waarvan hij dus een aanzienlijk deel in Feyenoord wil steken. Met de financiële injectie hoopt Feyenoord de top weer structureel te kunnen bestormen en zich ook weer te kunnen begeven op de transfermarkt. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vleesmagnaat
Samen met twee broers is Herman van Drie het brein achter de grootste kalverslachterij van Europa, Gedrieën hebben ze een vermogen van zevenhonderd miljoen euro, waarvan hij dus een aanzienlijk deel in Feyenoord wil steken. Met de financiële injectie hoopt Feyenoord de top weer structureel te kunnen bestormen en zich ook weer te kunnen begeven op de transfermarkt.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Kraay jr. onthult in Veronica Inside: "Herman van Drie gaat Feyenoord kopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV