Op1 gemist? Joost Vullings over het oppositie-akkoord van GroenLinks en PvdA

Op1 gemist? Joost Vullings over het oppositie-akkoord van GroenLinks en PvdA

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Joost Vullings</em> over het <em>oppositie-akkoord</em> van GroenLinks en PvdA Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Politiek commentator Joost Vullings bespreekt bij Op1 het oppositie-akkoord van GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Het akkoord richt zich op de middellange termijn, toch zitten er volgens Vulling ook concrete punten en plannen in. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joost Vullings over het oppositie-akkoord van GroenLinks en PvdA

Politiek commentator Joost Vullings bespreekt bij Op1 het oppositie-akkoord van GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Het akkoord richt zich op de middellange termijn, toch zitten er volgens Vulling ook concrete punten en plannen in.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joost Vullings over het oppositie-akkoord van GroenLinks en PvdA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV