Ernst Kuipers in Op1 over instroom nieuwe coronapatiënten: "Een eerste lichtpuntje"

Ernst Kuipers in Op1 over instroom nieuwe coronapatiënten: "Een eerste lichtpuntje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Op1</em> over instroom nieuwe <em>coronapatiënten</em>: &quot;Een eerste lichtpuntje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De instroom van nieuwe coronapatiënten in de ziekenhuizen is over het hoogtepunt heen, zo zegt Ernst Kuipers bij Op1. De voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg is gematigd positief over de laatste ontwikkelingen. Volgens Kuipers kunnen we praten over het eerste lichtpuntje in tijden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1 over instroom nieuwe coronapatiënten: "Een eerste lichtpuntje"

De instroom van nieuwe coronapatiënten in de ziekenhuizen is over het hoogtepunt heen, zo zegt Ernst Kuipers bij Op1. De voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg is gematigd positief over de laatste ontwikkelingen. Volgens Kuipers kunnen we praten over het eerste lichtpuntje in tijden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1 over instroom nieuwe coronapatiënten: "Een eerste lichtpuntje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV