Peter Schouten in Op1 over hoorzitting verdachten: "Peter had dit niks gevonden"

Peter Schouten in Op1 over hoorzitting verdachten: "Peter had dit niks gevonden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Peter Schouten, advocaat en vriend van Peter R. de Vries, was vandaag aanwezig bij de tweede zitting tegen de verdachten van de moord op De Vries. Schouten was als toehoorder aanwezig bij de zitting, maar dat verliep niet helemaal goed: "Ik probeer er als advocaat te zitten, maar dat lukt niet. Als het OM er een rommeltje van maakt dan denk ik, Peter had dit niks gevonden."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Schouten</em> in <em>Op1</em> over hoorzitting verdachten: &quot;Peter had dit niks gevonden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Peter Schouten, advocaat en vriend van Peter R. de Vries, was vandaag aanwezig bij de tweede zitting tegen de verdachten van de moord op De Vries. Schouten was als toehoorder aanwezig bij de zitting, maar dat verliep niet helemaal goed: "Ik probeer er als advocaat te zitten, maar dat lukt niet. Als het OM er een rommeltje van maakt dan denk ik, Peter had dit niks gevonden." Tekst gaat verder onder de video. Tweede zittingVandaag stonden de twee verdachten, Kamil E. en Delano G. terecht. Die laatste wordt ervan verdacht dat hij de schutter was, opvallend genoeg was hij er vandaag niet bij. Kamil E. werd aangehouden als chauffeur, maar ontkende vandaag iedere vorm van betrokkenheid bij de moordaanslag. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Schouten in Op1 over hoorzitting verdachten: "Peter had dit niks gevonden"

Tweede zitting
Vandaag stonden de twee verdachten, Kamil E. en Delano G. terecht. Die laatste wordt ervan verdacht dat hij de schutter was, opvallend genoeg was hij er vandaag niet bij. Kamil E. werd aangehouden als chauffeur, maar ontkende vandaag iedere vorm van betrokkenheid bij de moordaanslag.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Schouten in Op1 over hoorzitting verdachten: "Peter had dit niks gevonden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV