Op1 gemist? Guido Weijers maakt geen Oudejaarsconference vanwege coronabeleid

Op1 gemist? Guido Weijers maakt geen Oudejaarsconference vanwege coronabeleid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Cabaretier Guido Weijers heeft de stekker uit zijn Oudejaarsconference getrokken. Volgens Weijers is de regelgeving rondom het coronabeleid in Nederland te onzeker. De cabaretier heeft voor de Comedy Club nog wel een show opgenomen, bij Op1 vertelt hij over de totstandkoming van zijn show.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Guido Weijers</em> maakt geen <em>Oudejaarsconference</em> vanwege coronabeleid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Cabaretier Guido Weijers heeft de stekker uit zijn Oudejaarsconference getrokken. Volgens Weijers is de regelgeving rondom het coronabeleid in Nederland te onzeker. De cabaretier heeft voor de Comedy Club nog wel een show opgenomen, bij Op1 vertelt hij over de totstandkoming van zijn show. Tekst gaat verder onder de video. Comedy Club showGuido vertelt bij Op1 dat hij veel rekening heeft gehouden met de steeds veranderende coronamaatregelen, daarom heeft hij gekozen om zijn show zo clean mogelijk te houden: "Ik moet gewoon een zaal bouwen op anderhalve meter. Geen poespas, gewoon comedy en een goed verhaal." De Comedy Club is exclusief te zien op Amazon Prime. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Guido Weijers maakt geen Oudejaarsconference vanwege coronabeleid

Comedy Club show
Guido vertelt bij Op1 dat hij veel rekening heeft gehouden met de steeds veranderende coronamaatregelen, daarom heeft hij gekozen om zijn show zo clean mogelijk te houden: "Ik moet gewoon een zaal bouwen op anderhalve meter. Geen poespas, gewoon comedy en een goed verhaal." De Comedy Club is exclusief te zien op Amazon Prime.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Guido Weijers maakt geen Oudejaarsconference vanwege coronabeleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV