Docu Misha and the Wolves gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Misha and the Wolves gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Misha and the Wolves gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het dramatische verhaal van een vrouw en haar memoires over de Holocaust waarvan de hele wereld in de ban was. ZoekMisha Defonseca beweert dat ze tijdens de Holocaust als 7-jarig joods meisje in haar eentje op zoek ging naar haar gedeporteerde ouders. WolvenTijdens haar tocht sloot ze zich aan bij een roedel wolven. Defonseca's autobiografie werd een bestseller, die vertaald en verfilmd werd. WaarheidMaar klopt haar verhaal? Een documentaire over waarheid en leugens en waarom we meegaan in de verhalen die we graag willen geloven. Zien: Bezoekers DierenPark Amersfoort reageren geschrokken op loslopende wolven Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Cees van Kampen volgde doodgeschoten wolf op de voet Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het dramatische verhaal van een vrouw en haar memoires over de Holocaust waarvan de hele wereld in de ban was.

Zoek
Misha Defonseca beweert dat ze tijdens de Holocaust als 7-jarig joods meisje in haar eentje op zoek ging naar haar gedeporteerde ouders.

Wolven
Tijdens haar tocht sloot ze zich aan bij een roedel wolven. Defonseca's autobiografie werd een bestseller, die vertaald en verfilmd werd.

Waarheid
Maar klopt haar verhaal? Een documentaire over waarheid en leugens en waarom we meegaan in de verhalen die we graag willen geloven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Misha and the Wolves gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV