Zina aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zina aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zina aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Dramaserie Zina vanaf 7 december te zien op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Vanavond start de nieuwe dramaserie Zina, over vijf vriendinnen en hun onstilbare drang om te worden wie ze willen zijn. De serie speelt zich af tussen de Marokkaanse cultuur en Hollandse polderrealiteit en is elke dinsdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3. RitZina gaat over Amal en haar vriendinnen Lamya, Sofia, Nisrine en zus Samira. Amal is een Marokkaans-Nederlandse vrouw die haar leven op de rit heeft. Ze heeft een baan, een huis en staat op het punt te trouwen met Younes, type ideale schoonzoon. HokjesJuist dat doet haar twijfelen aan alle verwachtingen die haar door anderen en door zichzelf worden opgelegd. Ze heeft bijna alle hokjes op haar lijstje afgevinkt. Maar is ze gelukkig? DramaIn de eerste aflevering wordt Amals leven overhoopgegooid. Haar huwelijksdag verloopt niet zoals verwacht. Liever gezegd; het wordt een groot drama, waarna iedereen binnen haar familie en schoonfamilie een mening heeft. Vooral over Amal. SteunGelukkig wordt Amal omringd door haar vriendinnen die haar steunen en helpen, maar in hun eigen leven ook tegen onmogelijke keuzes aanlopen. Dus hoeveel steun hebben de vriendinnen nog aan elkaar? Of aan hun familie? Twins of Gold nu te zien op Videoland, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van L'ENNEMI: binnenkort in de bioscopen Bekijk deze video » The Club - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Zina aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start de nieuwe dramaserie Zina, over vijf vriendinnen en hun onstilbare drang om te worden wie ze willen zijn. De serie speelt zich af tussen de Marokkaanse cultuur en Hollandse polderrealiteit en is elke dinsdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3.

Rit
Zina gaat over Amal en haar vriendinnen Lamya, Sofia, Nisrine en zus Samira. Amal is een Marokkaans-Nederlandse vrouw die haar leven op de rit heeft. Ze heeft een baan, een huis en staat op het punt te trouwen met Younes, type ideale schoonzoon.

Hokjes
Juist dat doet haar twijfelen aan alle verwachtingen die haar door anderen en door zichzelf worden opgelegd. Ze heeft bijna alle hokjes op haar lijstje afgevinkt. Maar is ze gelukkig?

Drama
In de eerste aflevering wordt Amals leven overhoopgegooid. Haar huwelijksdag verloopt niet zoals verwacht. Liever gezegd; het wordt een groot drama, waarna iedereen binnen haar familie en schoonfamilie een mening heeft. Vooral over Amal.

Steun
Gelukkig wordt Amal omringd door haar vriendinnen die haar steunen en helpen, maar in hun eigen leven ook tegen onmogelijke keuzes aanlopen. Dus hoeveel steun hebben de vriendinnen nog aan elkaar? Of aan hun familie?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zina aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV