Zien: sneeuw zorgt in Oost-Nederland voor een wit laagje

Zien: sneeuw zorgt in Oost-Nederland voor een wit laagje

Overal duiken berichten op over een mogelijk strenge winter. De eerste aanzet daartoe werd gisteravond gegeven, want de eerste sneeuw liet vooral in Oost-Nederland een mooi wit laagje achter.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>sneeuw</em> zorgt in Oost-Nederland voor een <em>wit laagje</em> Overal duiken berichten op over een mogelijk strenge winter. De eerste aanzet daartoe werd gisteravond gegeven, want de eerste sneeuw liet vooral in Oost-Nederland een mooi wit laagje achter. Lees verder onder de video. GladHet laagje sneeuw is zó dun dat het meeste in de ochtend alweer verdwenen is, hoewel er op sommige dagen nog een witte laag te bespeuren is. Wel waarschuwen meteorologen dat het deze ochtend op veel plekken glad kan zijn. Bekijk de beelden van de sneeuw hierboven. Bekijk ook Veluwe verandert in Winter Wonderland: "Speciaal uit Schiedam gekomen" (video) Bekijk deze video » Zien: koudste winter in jaren in aantocht? "Vooral in tweede helft vorst, ijs en sneeuw" Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Glad
Het laagje sneeuw is zó dun dat het meeste in de ochtend alweer verdwenen is, hoewel er op sommige dagen nog een witte laag te bespeuren is. Wel waarschuwen meteorologen dat het deze ochtend op veel plekken glad kan zijn.

Bekijk de beelden van de sneeuw hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: sneeuw zorgt in Oost-Nederland voor een wit laagje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV