Famke Louise over nieuwe start met vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt"

Famke Louise over nieuwe start met vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt"

Zangeres Famke Louise heeft in haar korte carrière nogal wat meegemaakt: van traumatische ervaringen met haar vloggende vriendje Tim tot bierdouches bij optredens en een flinke hoeveelheid kritiek op haar standpunt over corona. Nu wil ze echter een nieuwe start maken met haar vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Famke Louise</em> over nieuwe start met vriend <em>Denzel</em>: &quot;Ik wil dat het rebelse wegvalt&quot; Zangeres Famke Louise heeft in haar korte carrière nogal wat meegemaakt: van traumatische ervaringen met haar vloggende vriendje Tim tot bierdouches bij optredens en een flinke hoeveelheid kritiek op haar standpunt over corona. Nu wil ze echter een nieuwe start maken met haar vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. ZwangerDe laatste jaren is het imago van Famke Louise van hot naar her geschoten. Nu is ze echter zwanger van haar eerste kindje, en dat betekent dat ze haar imago wil veranderen. Het is tijd voor een nieuwe start en dat laat ze dan ook zien in de Videoland-documentaire Famke & Denzel: een nieuw begin. De documentaire Famke & Denzel: een nieuw begin is vanaf dinsdag 7 december te zien op Videoland. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Famke Louise over nieuwe start met vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt"

Zwanger
De laatste jaren is het imago van Famke Louise van hot naar her geschoten. Nu is ze echter zwanger van haar eerste kindje, en dat betekent dat ze haar imago wil veranderen. Het is tijd voor een nieuwe start en dat laat ze dan ook zien in de Videoland-documentaire Famke & Denzel: een nieuw begin.

De documentaire Famke & Denzel: een nieuw begin is vanaf dinsdag 7 december te zien op Videoland.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise over nieuwe start met vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV