Jack van Gelder haalt bij Beau uit naar FIA: "Max Verstappen is altijd de lul!"

Jack van Gelder haalt bij Beau uit naar FIA: "Max Verstappen is altijd de lul!"

Jack van Gelder is sinds de komst van de Formule 1 naar Ziggo Sport steeds meer een autoracefanaat geworden. Tegenwoordig lijkt hij zichzelf zelfs als een goede kennis van de familie Verstappen te beschouwen. Erg neutraal is Van Gelder dus niet: "Max Verstappen is altijd de lul!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jack van Gelder</em> haalt bij <em>Beau</em> uit naar FIA: &quot;Max Verstappen is altijd de lul!&quot; Jack van Gelder is sinds de komst van de Formule 1 naar Ziggo Sport steeds meer een autoracefanaat geworden. Tegenwoordig lijkt hij zichzelf zelfs als een goede kennis van de familie Verstappen te beschouwen. Erg neutraal is Van Gelder dus niet: "Max Verstappen is altijd de lul!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. ContactHet is een harde uithaal naar de FIA, de autosportorganisatie die straffen kan uitdelen aan coureurs. Giedo van der Garde brengt meteen enige nuance aan in de boude uitspraak van Van Gelder: "Het was gewoon een knotsgekke race." Het gesprek komt pas op de race nadat Van Gelder het vooral over zijn eigen contact met de Verstappens heeft gehad. "Ook nu ik niet meer bij Ziggo werk heb ik nog weleens contact, bellen of een berichtje. En dan krijg ik meteen antwoord, zelfde als met Jos." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack van Gelder haalt bij Beau uit naar FIA: "Max Verstappen is altijd de lul!"

Contact
Het is een harde uithaal naar de FIA, de autosportorganisatie die straffen kan uitdelen aan coureurs. Giedo van der Garde brengt meteen enige nuance aan in de boude uitspraak van Van Gelder: "Het was gewoon een knotsgekke race." Het gesprek komt pas op de race nadat Van Gelder het vooral over zijn eigen contact met de Verstappens heeft gehad. "Ook nu ik niet meer bij Ziggo werk heb ik nog weleens contact, bellen of een berichtje. En dan krijg ik meteen antwoord, zelfde als met Jos."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder haalt bij Beau uit naar FIA: "Max Verstappen is altijd de lul!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV