Zien: dinsdag start Videoland-serie Famke & Denzel: een nieuw begin

Zien: dinsdag start Videoland-serie Famke & Denzel: een nieuw begin

De serie Famke & Denzel: een nieuw begin is vanaf vandaag te zien op Videoland. Tortelduifjes Famke Louise en Denzel Slager zitten allesbehalve stil. Kort na het bekendmaken van hun romance kondigen ze de zwangerschap van Famke aan en als kers op de taart wordt het koppel gevolgd voor de Videoland-serie Famke & Denzel: een nieuw begin. Bekijk de promo hieronder.

"Had niet anders gewild"
Eerder sprak RTL Boulevard het koppel over hun turbulente leven: "Ik denk dat ik het ook niet anders had gewild. We waren er allebei aan toe", liet Famke weten aan het programma. Bekijk de promo van Famke & Denzel: een nieuw begin hieronder.

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland.

Zien: dinsdag start Videoland-serie <em>Famke &amp; Denzel: een nieuw begin</em> De serie Famke & Denzel: een nieuw begin is vanaf vandaag te zien op Videoland. Tortelduifjes Famke Louise en Denzel Slager zitten allesbehalve stil. Kort na het bekendmaken van hun romance kondigen ze de zwangerschap van Famke aan en als kers op de taart wordt het koppel gevolgd voor de Videoland-serie Famke & Denzel: een nieuw begin. Bekijk de promo hieronder. "Had niet anders gewild"Eerder sprak RTL Boulevard het koppel over hun turbulente leven: "Ik denk dat ik het ook niet anders had gewild. We waren er allebei aan toe", liet Famke weten aan het programma. Bekijk de promo van Famke & Denzel: een nieuw begin hieronder. Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk ook Video: Famke Louise en Denzel Slager over zwangerschap en realityserie Bekijk deze video » Famke Louise over nieuwe start met vriend Denzel: "Ik wil dat het rebelse wegvalt" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dinsdag start Videoland-serie Famke & Denzel: een nieuw begin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV