Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje met André van Duin als held

Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje met André van Duin als held

Woensdag 8 december kunnen we alweer de negende aflevering zien van het populaire televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Er zijn nog maar vier kandidaten over: Juvat Westendorp, Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing. Wie zal er naar de finale gaan? Bekijk de promo van 8 december hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Het Perfecte Plaatje</em> met André van Duin als held Woensdag 8 december kunnen we alweer de negende aflevering zien van het populaire televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Er zijn nog maar vier kandidaten over: Juvat Westendorp, Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing. Wie zal er naar de finale gaan? Bekijk de promo van 8 december hieronder. Lees verder onder de video. Plek in de finaleDe laatste vier fotografen strijden om die felbegeerde plek in de finale. Voor de eerste opdracht gaan de kandidaten op jacht naar wildlife in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De tweede shoot is een persoonlijke serie over hun eigen held. Georgina's held is André van Duin. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten meegaan op een mooie finalereis. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bekijk Bridget Maaslands reactie na exit in Het Perfecte Plaatje: "Nieuwe hobby!" Bekijk deze video » Zien: Georgina Verbaan reageert op haar naaktshoot in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje met André van Duin als held

Plek in de finale
De laatste vier fotografen strijden om die felbegeerde plek in de finale. Voor de eerste opdracht gaan de kandidaten op jacht naar wildlife in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De tweede shoot is een persoonlijke serie over hun eigen held. Georgina's held is André van Duin. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten meegaan op een mooie finalereis.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje met André van Duin als held of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV