Dinsdag in Zeeman confronteert: een hondenfokker met gevaarlijke trekjes (video)

Dinsdag in Zeeman confronteert: een hondenfokker met gevaarlijke trekjes (video)

Een rechtszaak kon deze aflevering niet tegenhouden... In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is te zien hoe Thijs Zeeman een malafide hondenfokker confronteert die gevaarlijke trekjes vertoont. "Het is een hondenfokker die er nogal psychopatische neigingen op na houdt", vertelt de presentator in onderstaande video.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag in <em>Zeeman confronteert</em>: een hondenfokker met <em>gevaarlijke trekjes</em> (video) Een rechtszaak kon deze aflevering niet tegenhouden... In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is te zien hoe Thijs Zeeman een malafide hondenfokker confronteert die gevaarlijke trekjes vertoont. "Het is een hondenfokker die er nogal psychopatische neigingen op na houdt", vertelt de presentator in onderstaande video. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert Stalkers: agressief persoon stalkt meerdere mensen Bekijk deze video » Dinsdag in Zeeman confrontreert: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Zeeman confronteert: een hondenfokker met gevaarlijke trekjes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV