Video: Loiza Lamers & Rijk Hofman over programma Singletown op Discovery+

Video: Loiza Lamers & Rijk Hofman over programma Singletown op Discovery+

Loiza Lamers en Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatieduo. De twee zijn de gezichten van de Nederlandse versie van het realityprogramma Singletown op de streamingdienst discovery+. Ze vertellen hierover in het Shownieuws-fragment hieronder.

Pauze
In Singletown worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Aan Shownieuws vertelt het duo meer: "Luisteren en het beste eruit halen op dat moment", is hun rol in het programma.

Realityshow Singletown NL is vanaf 7 januari 2022 wekelijks te zien op discovery+

Video: <em>Loiza Lamers &amp; Rijk Hofman</em> over programma <em>Singletown</em> op Discovery+ Loiza Lamers en Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatieduo. De twee zijn de gezichten van de Nederlandse versie van het realityprogramma Singletown op de streamingdienst discovery+. Ze vertellen hierover in het Shownieuws-fragment hieronder. PauzeIn Singletown worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Aan Shownieuws vertelt het duo meer: "Luisteren en het beste eruit halen op dat moment", is hun rol in het programma. Realityshow Singletown NL is vanaf 7 januari 2022 wekelijks te zien op discovery+ Bekijk ook Zien: Loiza Lamers zegt niet wat medische redenen voor opgave Expeditie Robinson waren Bekijk deze video » Loiza Lamers geeft duidelijkheid over Expeditie Robinson-exit: "Lichaam was op" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Loiza Lamers & Rijk Hofman over programma Singletown op Discovery+ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV