Evert Santegoeds in de war: "Gordon al veel eerder terug in Dubai" (video)

Evert Santegoeds in de war: "Gordon al veel eerder terug in Dubai" (video)

<em>Evert Santegoeds</em> in de war: &quot;Gordon al veel eerder terug in Dubai&quot; (video) Evert Santegoeds heeft het in Shownieuws over Gordon. Hij lijkt veel eerder terug te zijn gekomen in Dubai. Want de zanger was boos dat hij niet kon vliegen vanwege coronamaatregelen. Hoe Gordon het toch voor elkaar heeft gekregen snapt Evert niet. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Video: Gordon bij terugkomst in Dubai blij verrast door hondje Toto Bekijk deze video » Schattig: Gordon door het dolle heen bij thuiskomst in Dubai Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Evert Santegoeds heeft het in Shownieuws over Gordon. Hij lijkt veel eerder terug te zijn gekomen in Dubai. Want de zanger was boos dat hij niet kon vliegen vanwege coronamaatregelen. Hoe Gordon het toch voor elkaar heeft gekregen snapt Evert niet. Bekijk het fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds in de war: "Gordon al veel eerder terug in Dubai" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV