Opsporing Verzocht gemist? Steekincident tussen winkelend publiek in Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Steekincident tussen winkelend publiek in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Steekincident tussen winkelend publiek in <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken. Op dinsdag 17 augustus vindt een steekincident plaats midden op de dag in een winkelcentrum in Amsterdam. Een dappere voorbijganger weet tussen beide te komen voor het verder uit de hand loopt. De doortastendheid van de voorbijganger zorgt ervoor dat de mannen weer rustig worden. De politie is nog op zoek naar hem en de dader. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Steekincident tussen winkelend publiek in Amsterdam

Op dinsdag 17 augustus vindt een steekincident plaats midden op de dag in een winkelcentrum in Amsterdam. Een dappere voorbijganger weet tussen beide te komen voor het verder uit de hand loopt. De doortastendheid van de voorbijganger zorgt ervoor dat de mannen weer rustig worden. De politie is nog op zoek naar hem en de dader.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Steekincident tussen winkelend publiek in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV