Opsporing Verzocht gemist? Overvallers maken waardevolle cryptomunten buit in Leeuwarden

Opsporing Verzocht gemist? Overvallers maken waardevolle cryptomunten buit in Leeuwarden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Overvallers maken waardevolle cryptomunten buit in <em>Leeuwarden</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken. Op donderdag 24 juni is een 39-jarige man uit Leeuwarden overvallen door drie daders die zich voordeden als monteurs. Hij werd direct bij de keel gegrepen en ernstig mishandeld. De daders waren uit op waardevolle cryptomunten. De drie daders reden mogelijk in een grijze Volkswagen Polo. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Overvallers maken waardevolle cryptomunten buit in Leeuwarden

Op donderdag 24 juni is een 39-jarige man uit Leeuwarden overvallen door drie daders die zich voordeden als monteurs. Hij werd direct bij de keel gegrepen en ernstig mishandeld. De daders waren uit op waardevolle cryptomunten. De drie daders reden mogelijk in een grijze Volkswagen Polo.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Overvallers maken waardevolle cryptomunten buit in Leeuwarden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV