Jeroen Snel in Op1 over nieuw format van Blauw Bloed: "Een presentator past er niet bij"

Jeroen Snel in Op1 over nieuw format van Blauw Bloed: "Een presentator past er niet bij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jeroen Snel</em> in <em>Op1</em> over nieuw format van <em>Blauw Bloed</em>: &quot;Een presentator past er niet bij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het gaat dinsdag in Op1 over het programma Blauw Bloed. Presentator Jeroen Snel stopt als presentator van Blauw Bloed, maar gaat door met een ander format on demand: “Een presentator past niet meer bij het nieuwe format. Ik vind het jammer dat het op deze manier stopt, afgelopen zaterdag keken er bijvoorbeeld nog 550.000 mensen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dansende Maan leeft zich uit voor koning Willem-Alexander bij repetitie The Streamers Bekijk deze video » ZIEN: Máxima schittert in jurk van Jan Taminiau tijdens staatsbanket in Noorwegen Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Snel in Op1 over nieuw format van Blauw Bloed: "Een presentator past er niet bij"

Het gaat dinsdag in Op1 over het programma Blauw Bloed. Presentator Jeroen Snel stopt als presentator van Blauw Bloed, maar gaat door met een ander format on demand: “Een presentator past niet meer bij het nieuwe format. Ik vind het jammer dat het op deze manier stopt, afgelopen zaterdag keken er bijvoorbeeld nog 550.000 mensen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV