Top 2000: The Untold Stories met o.a. Within Temptation gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories met o.a. Within Temptation gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000: The Untold Stories met o.a. Within Temptation gemist? Bekijk hier de hele uitzending In The Untold Stories van de Top 2000 deze week onder andere aandacht voor een stripboekenreeks van Within Temptation en over de songtesksten van Lukas Graham. DronkenZanger Ian Gillan en bassist Roger Glover van Deep Purple vertellen in deze aflevering over het ontstaan van hun hit Black Night, die in dronken toestand werd geschreven en opgenomen. Ook vertelt Glover over zijn solo-hit Love is all. ConceptAchter Faster van Within Temptation blijkt een heel concept schuil te gaan met zelfs een stripboekenreeks, zo onthullen zangeres Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt. VrijstadDe Deense zanger Lukas Graham is een kind van de vrijstad Christiania in Kopenhagen. Hij vertelt over opgroeien in Christiania en hoe dit zijn liedjes heeft beïnvloed. Kees van der Spek over eerbetoon aan Peter R. de Vries in Top2000: "Onder de indruk" (video) Bekijk deze video » Humberto: Golden Earrings' Zuiderwijk en Gerritsen over succes Radar Love Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In The Untold Stories van de Top 2000 deze week onder andere aandacht voor een stripboekenreeks van Within Temptation en over de songtesksten van Lukas Graham.

Dronken
Zanger Ian Gillan en bassist Roger Glover van Deep Purple vertellen in deze aflevering over het ontstaan van hun hit Black Night, die in dronken toestand werd geschreven en opgenomen. Ook vertelt Glover over zijn solo-hit Love is all.

Concept
Achter Faster van Within Temptation blijkt een heel concept schuil te gaan met zelfs een stripboekenreeks, zo onthullen zangeres Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt.

Vrijstad
De Deense zanger Lukas Graham is een kind van de vrijstad Christiania in Kopenhagen. Hij vertelt over opgroeien in Christiania en hoe dit zijn liedjes heeft beïnvloed.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000: The Untold Stories

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 2000: The Untold Stories met o.a. Within Temptation gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV