Geld van Michael van der Plas in beslag genomen: "Ze komen me kaalplukken" (video)

Geld van Michael van der Plas in beslag genomen: "Ze komen me kaalplukken" (video)

Geld van <em>Michael van der Plas</em> in beslag genomen: &quot;Ze komen me kaalplukken&quot; (video) Er is duizend euro aan contant geld van Michael van der Plas in beslag genomen. "Nu komen ze anderhalf jaar na datum komen ze je nog even kaalplukken op straat. In watvoor wereld leven we tegenwoordig", zegt Michael boos voor de camera. Michael is gearresteerd geweest en er loopt nog een onderzoek en Bram Moszkowicz laat bij Shownieuws weten dat het gewoon mag wat de politie hier doet. "Waarom heeft hij duizend euro bij zich?", vragen de personen aan de Shownieuws desk zich alleen af. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Video: Michael van der Plas aanwezig Bij Andy in de auto! over arrestatie Bekijk deze video » Ex 'Barbie' Michael van der Plas heeft nieuwe vriendin (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er is duizend euro aan contant geld van Michael van der Plas in beslag genomen. "Nu komen ze anderhalf jaar na datum komen ze je nog even kaalplukken op straat. In watvoor wereld leven we tegenwoordig", zegt Michael boos voor de camera. Michael is gearresteerd geweest en er loopt nog een onderzoek en Bram Moszkowicz laat bij Shownieuws weten dat het gewoon mag wat de politie hier doet. "Waarom heeft hij duizend euro bij zich?", vragen de personen aan de Shownieuws desk zich alleen af. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geld van Michael van der Plas in beslag genomen: "Ze komen me kaalplukken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV