Esther gaat onterecht tekeer tegen Han: "Je hebt me niet eens een hand gegeven" (LLDL)

Esther gaat onterecht tekeer tegen Han: "Je hebt me niet eens een hand gegeven" (LLDL)

De 68-jarige Esther en 74-jarige Han daten in het programma Lang Leve de Liefde. Ze hebben het over boeken, sporten en koken. Eén ding is zeker, Esther wil geen sausje bij het eten: "Daar word je dik van." En Esther heeft Han nog meer te zeggen...

Esther zit fout
Esther kan het niet uitstaan dat Han haar geen hand heeft gegeven tijdens de eerste ontmoeting en zegt daar toch even wat van: "Je hebt me niet eens een hand gegeven. Leg dat eens uit", aldus Esther. Helaas voor haar heeft ze het fout, Han heeft haar toch echt een hand gegeven. De vrouw ratelt maar verder en laat aan het einde van hun date weten dat Han niet geïnteresseerd in haar is geweest: "Je bent zo afstandelijk. Je bent alleen maar met jezelf bezig." Han weet niet wat hem overkomt en zegt haar tot ziens. Bekijk de video met Esther en Han hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Esther gaat onterecht tekeer tegen Han: &quot;Je hebt me niet eens een hand gegeven&quot; (<em>LLDL</em>) De 68-jarige Esther en 74-jarige Han daten in het programma Lang Leve de Liefde. Ze hebben het over boeken, sporten en koken. Eén ding is zeker, Esther wil geen sausje bij het eten: "Daar word je dik van." En Esther heeft Han nog meer te zeggen... Esther zit foutEsther kan het niet uitstaan dat Han haar geen hand heeft gegeven tijdens de eerste ontmoeting en zegt daar toch even wat van: "Je hebt me niet eens een hand gegeven. Leg dat eens uit", aldus Esther. Helaas voor haar heeft ze het fout, Han heeft haar toch echt een hand gegeven. De vrouw ratelt maar verder en laat aan het einde van hun date weten dat Han niet geïnteresseerd in haar is geweest: "Je bent zo afstandelijk. Je bent alleen maar met jezelf bezig." Han weet niet wat hem overkomt en zegt haar tot ziens. Bekijk de video met Esther en Han hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Guus en Yvonne hebben het gezellig in LLDL: "We passen goed bij elkaar" (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Esther gaat onterecht tekeer tegen Han: "Je hebt me niet eens een hand gegeven" (LLDL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV