Guus en Yvonne hebben het gezellig in LLDL: "We passen goed bij elkaar" (video)

Guus en Yvonne hebben het gezellig in LLDL: "We passen goed bij elkaar" (video)

Guus en Yvonne lijken een match. Yvonne kookt voor Guus, ze geven elkaar een kus, maken croissantjes en hebben goede gesprekken in de hottub. Bekijk hierboven de beelden van Guus en Yvonne in het Lang Leve de Liefde-huis.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Guus en Yvonne hebben het gezellig in <em>LLDL</em>: &quot;We passen goed bij elkaar&quot; (video) Guus en Yvonne lijken een match. Yvonne kookt voor Guus, ze geven elkaar een kus, maken croissantjes en hebben goede gesprekken in de hottub. Bekijk hierboven de beelden van Guus en Yvonne in het Lang Leve de Liefde-huis. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jim emotioneel over vervolgstappen in 'relatie' met Debby Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guus en Yvonne hebben het gezellig in LLDL: "We passen goed bij elkaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV