Lang Leve de Liefde: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona

Lang Leve de Liefde: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona

Jona is duidelijk onder de indruk van het de Lang Leve de Liefde-villa Hij geeft 'in het plat' een rondleiding aan zijn date. Maar wordt zijn date wel warm van de plat pratende Jona? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona Jona is duidelijk onder de indruk van het de Lang Leve de Liefde-villa Hij geeft 'in het plat' een rondleiding aan zijn date. Maar wordt zijn date wel warm van de plat pratende Jona? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Melanie wil geen champignons, 'Smaken naar rubber' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Jim emotioneel over vervolgstappen in 'relatie' met Debby Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Een rondleiding met 'plat pratende' Jona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV