Zien: Politie toont opnieuw beelden van relschoppende jeugd in Rotterdam

Zien: Politie toont opnieuw beelden van relschoppende jeugd in Rotterdam

Zien: Politie toont opnieuw beelden van <em>relschoppende jeugd</em> in Rotterdam De politie heeft opnieuw beelden getoond van zes relschoppers die tekeergingen in Rotterdam tijdens de rellen op 19 november. De politie roept hen op zich bij de politie te melden. Mensen die de verdachten herkennen, kunnen dat ook aan de politie doorgeven. Voor het aannemen van de aanwijzingen zijn extra mensen bij die tiplijn ingezet. Bekijk de WNL-beelden hierboven. Bekijk ook Opsporing Verzocht: herkenning gevraagd van geweldplegers Coolsingel Rotterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: laatste kans voor verdachten van ongeregeldheden Vaillantlaan Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Politie toont opnieuw beelden van relschoppende jeugd in Rotterdam

De politie heeft opnieuw beelden getoond van zes relschoppers die tekeergingen in Rotterdam tijdens de rellen op 19 november. De politie roept hen op zich bij de politie te melden. Mensen die de verdachten herkennen, kunnen dat ook aan de politie doorgeven. Voor het aannemen van de aanwijzingen zijn extra mensen bij die tiplijn ingezet. Bekijk de WNL-beelden hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie toont opnieuw beelden van relschoppende jeugd in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV