Michelle en Laurens zien boerderij metamorphose (vtwonen weer verliefd op je huis)

Michelle en Laurens zien boerderij metamorphose (vtwonen weer verliefd op je huis)

Elke week gaan Kees Tol en de stylisten van vtwonen weer verliefd op je huis de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Dit keer willen Michelle en Laurens een metamorphose op hun boerderij in het Utrechtse Hei- en Boeicop. Bekijk de promo van woensdag 8 december hieronder.

vtwonen weer verliefd op je huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Michelle en Laurens zien boerderij metamorphose (<em>vtwonen weer verliefd op je huis</em>) Elke week gaan Kees Tol en de stylisten van vtwonen weer verliefd op je huis de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Dit keer willen Michelle en Laurens een metamorphose op hun boerderij in het Utrechtse Hei- en Boeicop. Bekijk de promo van woensdag 8 december hieronder. vtwonen weer verliefd op je huis is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV