Video: Danny Ghosen in gesprek met illegale gokkers in Danny's Wereld

Video: Danny Ghosen in gesprek met illegale gokkers in Danny's Wereld

Morgen, donderdag 8 december, zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij in gesprek met een illegale gokker die denkt dat veel café 's dit doen: "Het is echt een inkomsten bron." Bekijk hieronder een fragment met een gokker.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Danny Ghosen</em> in gesprek met illegale gokkers in <em>Danny's Wereld</em> Morgen, donderdag 8 december, zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij in gesprek met een illegale gokker die denkt dat veel café 's dit doen: "Het is echt een inkomsten bron." Bekijk hieronder een fragment met een gokker. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Erkan wil legale plekken om te racen: "Voor ons wordt niets gedaan" (Danny's Wereld) Bekijk deze video » Danny Ghosen spreekt krakers in Danny's Wereld (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Danny Ghosen in gesprek met illegale gokkers in Danny's Wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV