Kijk LIVE naar eerste toespraak prinses Amalia bij Raad van State

Kijk LIVE naar eerste toespraak prinses Amalia bij Raad van State

Kroonprinses Amalia vierde op dinsdag 7 december haar achttiende verjaardag. Met het bereiken van haar volwassenheid krijgt Amalia ook officieel een plek in de Raad van State, een belangrijk adviesorgaan van de regering en de hoogste rechtsprekende instantie die een uitspraak kan doen over een geschil tussen burger en overheid.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar eerste toespraak <em>prinses Amalia</em> bij Raad van State Kroonprinses Amalia vierde op dinsdag 7 december haar achttiende verjaardag. Met het bereiken van haar volwassenheid krijgt Amalia ook officieel een plek in de Raad van State, een belangrijk adviesorgaan van de regering en de hoogste rechtsprekende instantie die een uitspraak kan doen over een geschil tussen burger en overheid. Lees verder onder de video. StudiePrinses Amalia stort zich eerst nog op haar studie, maar vervolgens zal ze zo vaak mogelijk zitting nemen bij vergaderingen van de Raad van State. De introductie van Amalia in dit orgaan is één van de eerste officiële taken die ze als kroonprinses op zich neemt. Tot dusver bleef zij vooral in de schaduw van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Kijk hierboven op woensdag 8 december vanaf 14.00 uur live naar de introductie van prinses Amalia in de Raad van State. Bekijk ook Mart Smeets over Amalia's koningschap: “Laat haar eerst eens ongelofelijk zuipen" (Op1) Bekijk deze video » Video: prinses Amalia neemt zitting in Raad van State: "Vast aan het repeteren" Bekijk deze video » Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen koningin word' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar eerste toespraak prinses Amalia bij Raad van State

Studie
Prinses Amalia stort zich eerst nog op haar studie, maar vervolgens zal ze zo vaak mogelijk zitting nemen bij vergaderingen van de Raad van State. De introductie van Amalia in dit orgaan is één van de eerste officiële taken die ze als kroonprinses op zich neemt. Tot dusver bleef zij vooral in de schaduw van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Kijk hierboven op woensdag 8 december vanaf 14.00 uur live naar de introductie van prinses Amalia in de Raad van State.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar eerste toespraak prinses Amalia bij Raad van State of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV