Gordon maakt fan enorm blij: "M'n hele jaar weer goed" (video)

Gordon maakt fan enorm blij: "M'n hele jaar weer goed" (video)

<em>Gordon</em> maakt fan enorm blij: &quot;M'n hele jaar weer goed&quot; (video) Gordon heeft woensdag 8 december een fan de dag van zijn leven bezorgd. Op Instagram laat de artiest weten dat hij de wens van Glen, die een zeldzame spierziekte heeft, heeft laten uitkomen in Dubai. "M'n hele jaar weer goed" , schrijft de fan op social media. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Schattig: Gordon door het dolle heen bij thuiskomst in Dubai Bekijk deze video » Evert Santegoeds in de war: "Gordon al veel eerder terug in Dubai" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gordon heeft woensdag 8 december een fan de dag van zijn leven bezorgd. Op Instagram laat de artiest weten dat hij de wens van Glen, die een zeldzame spierziekte heeft, heeft laten uitkomen in Dubai. "M'n hele jaar weer goed" , schrijft de fan op social media. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon maakt fan enorm blij: "M'n hele jaar weer goed" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV