Zien: Guus Meeuwis zingt bij HLF8 voor jarige Amalia

Zien: Guus Meeuwis zingt bij HLF8 voor jarige Amalia

Zien: <em>Guus Meeuwis</em> zingt bij <em>HLF8</em> voor jarige Amalia Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag bij HLF8 met interessante gasten met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Guus Meeuwis was gisteren Johnny's wingman en zong een lied voor de jarige Amalia. Bekijk een fragment van het optreden hierboven terug. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Bastiaan Ragas zingt lied voor wereldlichtjesdag (HLF8) Bekijk deze video » Bekijk de promo van HLF8 met o.a. Hans Klok en Sanne Wallis de Vries Bekijk deze video »

Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag bij HLF8 met interessante gasten met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Guus Meeuwis was gisteren Johnny's wingman en zong een lied voor de jarige Amalia. Bekijk een fragment van het optreden hierboven terug.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Guus Meeuwis zingt bij HLF8 voor jarige Amalia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV