Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen koningin word'

Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen koningin word'

Amalia heeft vermoedelijk goed geoefend voor haar allereerste officiële persconferentie want de prinses overlaadde het royaltyjournaille woensdag met het ene na het andere diplomatieke antwoord. Zoals op de vraag van NOS-verslaggever Albert Bos, die zich afvraagt hoe voelt het om te weten dat je in de toekomst koningin zal zijn: "Ik hoop dat ik dat nog een tijdje voor me uit kan schuiven, he papa. Voor de rest hoop ik dat als die dag aanbreekt, ik daar klaar voor ben." Bekijk het fragment hieronder of bekijk de speech van Amalia bij de Raad van State.

Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen <em>koningin</em> word' Amalia heeft vermoedelijk goed geoefend voor haar allereerste officiële persconferentie want de prinses overlaadde het royaltyjournaille woensdag met het ene na het andere diplomatieke antwoord. Zoals op de vraag van NOS-verslaggever Albert Bos, die zich afvraagt hoe voelt het om te weten dat je in de toekomst koningin zal zijn: "Ik hoop dat ik dat nog een tijdje voor me uit kan schuiven, he papa. Voor de rest hoop ik dat als die dag aanbreekt, ik daar klaar voor ben." Bekijk het fragment hieronder of bekijk de speech van Amalia bij de Raad van State. Bekijk ook Kijk LIVE naar eerste toespraak prinses Amalia bij Raad van State Bekijk deze video » Video: prinses Amalia wil persoonlijke invulling aan koningschap geven Bekijk deze video »
Nieuws :
Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen koningin word'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Amalia tijdens persconferentie: 'Ik hoop dat ik voorlopig nog geen koningin word' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV