Video: Trotse koningin Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia

Video: Trotse koningin Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia

Maandag is prinses Amalia 18 geworden en vandaag mag ze gelijk al vol aan de bak als beoogd troonopvolger. Want vanaf nu neemt ze zitting in de Raad van State, het hoogste adviesorgaan van de regering. Haar ouders waren daarbij aanwezig.

Lees verder onder de video.

Video: Trotse koningin Máxima pinkt traantje weg op speciale dag <em>Amalia</em> Maandag is prinses Amalia 18 geworden en vandaag mag ze gelijk al vol aan de bak als beoogd troonopvolger. Want vanaf nu neemt ze zitting in de Raad van State, het hoogste adviesorgaan van de regering. Haar ouders waren daarbij aanwezig. Lees verder onder de video. EmotioneelVanmiddag werd de prinses tijdens een ceremonie binnengeleid én was het tijd voor haar allereerste officiële toespraak. Voor Willem-Alexander en Máxima was het emotioneel. De koningin pinkte zelfs een traantje weg. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Video: Trotse koningin Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia

Emotioneel
Vanmiddag werd de prinses tijdens een ceremonie binnengeleid én was het tijd voor haar allereerste officiële toespraak. Voor Willem-Alexander en Máxima was het emotioneel. De koningin pinkte zelfs een traantje weg.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Trotse koningin Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV