RTL Boulevard: Robert Doornbos niet meer welkom bij Viaplay na rel

RTL Boulevard: Robert Doornbos niet meer welkom bij Viaplay na rel

Met het aankopen van de rechten van de Formule1, darts, de Bundesliga en de Premier League wil Viaplay de grootste sportzender van Nederland worden. Helaas gaan niet alle vaste gezichten mee...

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Robert Doornbos niet meer welkom bij <em>Viaplay</em> na rel Met het aankopen van de rechten van de Formule1, darts, de Bundesliga en de Premier League wil Viaplay de grootste sportzender van Nederland worden. Helaas gaan niet alle vaste gezichten mee... Lees verder onder de video. Robert DoornbosDe rechten zijn binnen maar veel bekende gezichten verhuizen niet mee. Er gaat dus voor de kijker van alles veranderen en vandaag wordt op de perspresentatie een hoop duidelijk. Zo zou Robert Doornbos vanwege een rel niet welkom zijn bij de nieuwe zender. Bij RTL Boulevard hoor je er alles over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Formule 1 :
RTL Boulevard: Robert Doornbos niet meer welkom bij Viaplay na rel

Robert Doornbos
De rechten zijn binnen maar veel bekende gezichten verhuizen niet mee. Er gaat dus voor de kijker van alles veranderen en vandaag wordt op de perspresentatie een hoop duidelijk. Zo zou Robert Doornbos vanwege een rel niet welkom zijn bij de nieuwe zender. Bij RTL Boulevard hoor je er alles over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Robert Doornbos niet meer welkom bij Viaplay na rel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV