RTL Boulevard gemist? Prinses Amalia met 'prins' op cover Story: "Privacy-inbreuk"

RTL Boulevard gemist? Prinses Amalia met 'prins' op cover Story: "Privacy-inbreuk"

Alsof Amalia nog niet genoeg aan haar hoofd had de day after haar achttiende verjaardag verschijnt er vandaag een foto van de prinses met haar mogelijke prins op de cover van Story. Bij RTL Boulevard spreken ze er schande van.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Prinses Amalia met 'prins' op cover <em>Story</em>: &quot;Privacy-inbreuk&quot; Alsof Amalia nog niet genoeg aan haar hoofd had de day after haar achttiende verjaardag verschijnt er vandaag een foto van de prinses met haar mogelijke prins op de cover van Story. Bij RTL Boulevard spreken ze er schande van. Lees verder onder de video. PrinsDat prinses Amalia een prins aan haar zijde zou hebben, is natuurlijk enkel en alleen haar eigen zaak. "Dit is een inbreuk op haar privacy," vinden ze bij RTL Boulevard. Bovendien zou dit nog een juridisch staartje kunnen krijgen. "De RvD is nu diep aan het nadenken." Je hoort 't allemaal in de video hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard gemist? Prinses Amalia met 'prins' op cover Story: "Privacy-inbreuk"

Prins
Dat prinses Amalia een prins aan haar zijde zou hebben, is natuurlijk enkel en alleen haar eigen zaak. "Dit is een inbreuk op haar privacy," vinden ze bij RTL Boulevard. Bovendien zou dit nog een juridisch staartje kunnen krijgen. "De RvD is nu diep aan het nadenken." Je hoort 't allemaal in de video hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Prinses Amalia met 'prins' op cover Story: "Privacy-inbreuk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV