Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje met André van Duin als held Bekijk deze video » André van Duin zorgt voor humor in Georgina's foto (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Zien: Dit is volgens Juvat Westendorp de winnaar van Het Perfecte Plaatje s6 Bekijk deze video » In de halve finale van Het Perfecte Plaatje strijden de laatste vier fotografen om die felbegeerde plek in de finale. DeelnemersDe overgebleven deelnemers zijn presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan, acteur/danser Juvat Westendorp en presentator/acteur Patrick Martens. WildlifeVoor de eerste opdracht gaan ze op jacht naar wildlife in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. HeldDe tweede shoot is een superpersoonlijke serie over hun eigen held. En voor de een is dat Andre van Duin en voor de ander Envy Peru. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten er meegaan op een mooie finalereis. Zien: Juvat Westendorp loopt te blauwbekken van de kou (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Zien: Georgina Verbaan reageert op haar naaktshoot in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
Uitzending :
Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de halve finale van Het Perfecte Plaatje strijden de laatste vier fotografen om die felbegeerde plek in de finale.

Deelnemers
De overgebleven deelnemers zijn presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan, acteur/danser Juvat Westendorp en presentator/acteur Patrick Martens.

Wildlife
Voor de eerste opdracht gaan ze op jacht naar wildlife in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.

Held
De tweede shoot is een superpersoonlijke serie over hun eigen held. En voor de een is dat Andre van Duin en voor de ander Envy Peru. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten er meegaan op een mooie finalereis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV