Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de halve finale van Het Perfecte Plaatje strijden de laatste vier fotografen om die felbegeerde plek in de finale. DeelnemersDe overgebleven deelnemers zijn presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan, acteur/danser Juvat Westendorp en presentator/acteur Patrick Martens. WildlifeVoor de eerste opdracht gaan ze op jacht naar wildlife in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. HeldDe tweede shoot is een superpersoonlijke serie over hun eigen held. En voor de een is dat Andre van Duin en voor de ander Envy Peru. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten er meegaan op een mooie finalereis. :[broadcast:videos](ids:"398218,398212" title:"")
Uitzending :
Halve finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de halve finale van Het Perfecte Plaatje strijden de laatste vier fotografen om die felbegeerde plek in de finale.

Deelnemers
De overgebleven deelnemers zijn presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan, acteur/danser Juvat Westendorp en presentator/acteur Patrick Martens.

Wildlife
Voor de eerste opdracht gaan ze op jacht naar wildlife in de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen.

Held
De tweede shoot is een superpersoonlijke serie over hun eigen held. En voor de een is dat Andre van Duin en voor de ander Envy Peru. Tijl Beckand maakt bekend welke drie finalisten er meegaan op een mooie finalereis.

:[broadcast:videos](ids:"398218,398212" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV