Video: persoon geëlektrocuteerd tijdens graafwerkzaamheden bij laadpaal Assendelft

Video: persoon geëlektrocuteerd tijdens graafwerkzaamheden bij laadpaal Assendelft

In Assendelft is woensdagavond een werker onder stroom komen te staan. Dat gebeurde tijdens graafwerkzaamheden bij een laadpaal. Het slachtoffer is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Lees verder onder de video.

Video: persoon <em>geëlektrocuteerd</em> tijdens graafwerkzaamheden bij laadpaal Assendelft In Assendelft is woensdagavond een werker onder stroom komen te staan. Dat gebeurde tijdens graafwerkzaamheden bij een laadpaal. Het slachtoffer is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Lees verder onder de video. OngelukHet ongeluk gebeurde rond 18.30 uur in de Dorpsstraat in het Noord-Hollandse dorp toen werkers bezig waren met graafwerkzaamheden voor een laadpaal voor elektrische auto's. Door een nog onbekende oorzaak kreeg een van hen op een gegeven moment een elektrische schok. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Hugo de Jonge vertelt waarom omstreden 2G-maatregel wordt uitgesteld Bekijk deze video » Video: dit is de Mooiste Kerststraat van Nederland 2021 Bekijk deze video » Timo de Jong bij de geboorte van Amalia: "Hele dag gestaan" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongeluk
Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur in de Dorpsstraat in het Noord-Hollandse dorp toen werkers bezig waren met graafwerkzaamheden voor een laadpaal voor elektrische auto's. Door een nog onbekende oorzaak kreeg een van hen op een gegeven moment een elektrische schok.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: persoon geëlektrocuteerd tijdens graafwerkzaamheden bij laadpaal Assendelft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV