Op1: waarom zien vooral mensen met een migratie-achtergrond af van vaccineren?

Op1: waarom zien vooral mensen met een migratie-achtergrond af van vaccineren?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: waarom zien vooral mensen met een migratie-achtergrond af van <em>vaccineren</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het aantal mensen met een migratieachtergrond dat door corona in het ziekenhuis terechtkomt is hoog. Met het oprichten van het Covid Urgent Team wil Joan Nunnely meer mensen van kleur bereiken met de juiste informatie. Bij Op1 zei ze woensdagavond: "We moeten mensen op een andere manier informatie geven. Artsen moeten meer representatief zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: waarom zien vooral mensen met een migratie-achtergrond af van vaccineren?

Het aantal mensen met een migratieachtergrond dat door corona in het ziekenhuis terechtkomt is hoog. Met het oprichten van het Covid Urgent Team wil Joan Nunnely meer mensen van kleur bereiken met de juiste informatie. Bij Op1 zei ze woensdagavond: "We moeten mensen op een andere manier informatie geven. Artsen moeten meer representatief zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: waarom zien vooral mensen met een migratie-achtergrond af van vaccineren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV