Op1: Güyen Yildiz is huisarts in Schilderswijk en merkt dat Turkse taal patiënten helpt

Op1: Güyen Yildiz is huisarts in Schilderswijk en merkt dat Turkse taal patiënten helpt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Güyen Yildiz is huisarts in <em>Schilderswijk</em> en merkt dat Turkse taal patiënten helpt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Güyen Yildiz, huisarts in de Haagse Schilderswijk, zat woensdag bij Op1 aan tafel om te praten over het feit dat veel mensen met een migratieachtergrond nog geen coronavaccin hebben genomen. Zij bespeurt angst bij deze mensen over de lange termijneffecten van het vaccin, en merkt dat het voor hen lastig is dat er vooral in de Nederlandse taal gecommuniceerd wordt. Als vrouw van Koerdisch-Turkse afkomst praat ze vaak Turks met haar patiënten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Güyen Yildiz is huisarts in Schilderswijk en merkt dat Turkse taal patiënten helpt

Güyen Yildiz, huisarts in de Haagse Schilderswijk, zat woensdag bij Op1 aan tafel om te praten over het feit dat veel mensen met een migratieachtergrond nog geen coronavaccin hebben genomen. Zij bespeurt angst bij deze mensen over de lange termijneffecten van het vaccin, en merkt dat het voor hen lastig is dat er vooral in de Nederlandse taal gecommuniceerd wordt. Als vrouw van Koerdisch-Turkse afkomst praat ze vaak Turks met haar patiënten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV