Zien: Ilja Gort wilde niet dat zoon Klaas ook wijnboer zou worden

Zien: Ilja Gort wilde niet dat zoon Klaas ook wijnboer zou worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ilja Gort</em> wilde niet dat zoon Klaas ook <em>wijnboer</em> zou worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ilja Gort is overstag: hij geeft de leiding over zijn wijnchateau door aan zoon Klaas. Lange tijd was hier echter geen sprake van, want Ilja heeft naar eigen zeggen "alles in het werk gesteld" om ervoor te zorgen dat Klaas niet hetzelfde zou gaan doen als hij. Aan de identieke baarden van de twee is echter al te zien dat dit onbegonnen werk was. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Ilja Gort wilde niet dat zoon Klaas ook wijnboer zou worden

Ilja Gort is overstag: hij geeft de leiding over zijn wijnchateau door aan zoon Klaas. Lange tijd was hier echter geen sprake van, want Ilja heeft naar eigen zeggen "alles in het werk gesteld" om ervoor te zorgen dat Klaas niet hetzelfde zou gaan doen als hij. Aan de identieke baarden van de twee is echter al te zien dat dit onbegonnen werk was.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV