Ik vertrek over bedrog door verkoper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek over bedrog door verkoper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek over bedrog door verkoper gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: mysterieuze brand in Ik Vertrek is niet te blussen Bekijk deze video » Deze week volgt Ik vertrek de familie Van Veen, die bedrogen uitkomt in hun gedroomde Frankrijk. AndersSteven en Miranda hebben het goed voor elkaar in Nederland. Toch kriebelt het al een lange tijd om iets anders te gaan doen. In het Franse Lavercantière hebben ze hun oog laten vallen op een chateau met 12 hectare grond. Eerste beelden Ik vertrek 9 december GlampingHier willen ze vier appartementen en een glamping realiseren. Puberzoon Roan gaat ook mee, maar dochter Isa blijft in Nederland om haar studie af te maken. Liegt en bedriegtNa een emotioneel afscheid vertrekt het drietal naar Frankrijk. Maar voordat ze überhaupt van start kunnen met klussen, lopen ze tegen een vervelende verkopende partij aan. De huidige eigenaar liegt en bedriegt en daar zijn Steven en Miranda niet van gediend. Ik Vertrek: familie Van Houten beproeft geluk in Spanje Bekijk deze video » Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week volgt Ik vertrek de familie Van Veen, die bedrogen uitkomt in hun gedroomde Frankrijk.

Anders
Steven en Miranda hebben het goed voor elkaar in Nederland. Toch kriebelt het al een lange tijd om iets anders te gaan doen. In het Franse Lavercantière hebben ze hun oog laten vallen op een chateau met 12 hectare grond.

Glamping
Hier willen ze vier appartementen en een glamping realiseren. Puberzoon Roan gaat ook mee, maar dochter Isa blijft in Nederland om haar studie af te maken.

Liegt en bedriegt
Na een emotioneel afscheid vertrekt het drietal naar Frankrijk. Maar voordat ze überhaupt van start kunnen met klussen, lopen ze tegen een vervelende verkopende partij aan. De huidige eigenaar liegt en bedriegt en daar zijn Steven en Miranda niet van gediend.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV