Beau: Marco Zwaneveld (Viaplay) vertelt waarom Olav Mol geen rol krijgt bij Formule 1

Beau: Marco Zwaneveld (Viaplay) vertelt waarom Olav Mol geen rol krijgt bij Formule 1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay, is te gast bij Beau en heeft wat uit te leggen. Er is namelijk veel ophef ontstaan, omdat zij niet hebben gekozen voor Olav Mol als commentator bij Formule 1.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Marco Zwaneveld (Viaplay) vertelt waarom Olav Mol geen rol krijgt bij Formule 1 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay, is te gast bij Beau en heeft wat uit te leggen. Er is namelijk veel ophef ontstaan, omdat zij niet hebben gekozen voor Olav Mol als commentator bij Formule 1. Lees verder onder de video. Viaplay heeft liever duo-commentaarViaplay neemt Formule 1 over van Ziggo, en inmiddels verzorgt Mol al 30 jaar het commentaar bij de populaire autosport. Toch besloot Viaplay om met andere mensen te gaan werken. Waarom, dat legt Zwaneveld uit in de video hierboven. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat ze zochten naar duo-commentaar. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Marco Zwaneveld (Viaplay) vertelt waarom Olav Mol geen rol krijgt bij Formule 1

Viaplay heeft liever duo-commentaar
Viaplay neemt Formule 1 over van Ziggo, en inmiddels verzorgt Mol al 30 jaar het commentaar bij de populaire autosport. Toch besloot Viaplay om met andere mensen te gaan werken. Waarom, dat legt Zwaneveld uit in de video hierboven. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat ze zochten naar duo-commentaar.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV