Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’

Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’

In Keuringsdienst Van Waarde wordt onderzocht hoe het mogelijk is dat er in Nederland jaarlijks zo’n 3 miljard eieren doorheen gaan. Sofie van den Enk gaat naar een plek waar een boer kippen houdt en praat met deze meneer. Hij vertelt dat het een ware uitdaging is om een kipmaar liefst 500 eieren te laten leggen. “Wij noemen het weleens legkanonnen.”

Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder.

Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ In Keuringsdienst Van Waarde wordt onderzocht hoe het mogelijk is dat er in Nederland jaarlijks zo’n 3 miljard eieren doorheen gaan. Sofie van den Enk gaat naar een plek waar een boer kippen houdt en praat met deze meneer. Hij vertelt dat het een ware uitdaging is om een kipmaar liefst 500 eieren te laten leggen. “Wij noemen het weleens legkanonnen.” Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder. Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst Van Waarde over kauwgom: kauwen we op plastic? Bekijk deze video » Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV