Wim Kieft trekt pijnlijke conclusie na keiharde nederlaag PSV: "Ontluisterend"

Wim Kieft trekt pijnlijke conclusie na keiharde nederlaag PSV: "Ontluisterend"

PSV heeft donderdagavond geen potten kunnen breken in het Spaanse Baskenland. Het team van Rogier Schmidt verloor met 0-3 van Real Sociedad en degradeert dus naar de Conference League. Wim Kieft trekt een pijnlijke, maar duidelijke conclusie na de nederlaag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wim Kieft</em> trekt pijnlijke conclusie na keiharde nederlaag <em>PSV</em>: &quot;Ontluisterend&quot; PSV heeft donderdagavond geen potten kunnen breken in het Spaanse Baskenland. Het team van Rogier Schmidt verloor met 0-3 van Real Sociedad en degradeert dus naar de Conference League. Wim Kieft trekt een pijnlijke, maar duidelijke conclusie na de nederlaag. Tekst gaat verder onder de video. OntluisterendBij de 0-2 ging Erick Gutiérrez pijnlijk in de fout en dat bleef bij Kieft niet onopgemerkt: "Op die positie zo de bal verliezen is natuurlijk wel cru." Het is niet de eerste keer dit seizoen dat PSV faalt in beslissende wedstrijden. Volgend Van der Gijp zegt dat iets over de bepalende spelers bij PSV, die komen simpelweg te kort. Bekijk de video van Veronica hierboven. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Maccabi Haifa (Conference League) Bekijk deze video » Samenvatting AZ - Randers FC (Conference League) Bekijk deze video » Samenvatting Vitesse - NS Mura (Conference League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ontluisterend
Bij de 0-2 ging Erick Gutiérrez pijnlijk in de fout en dat bleef bij Kieft niet onopgemerkt: "Op die positie zo de bal verliezen is natuurlijk wel cru." Het is niet de eerste keer dit seizoen dat PSV faalt in beslissende wedstrijden. Volgend Van der Gijp zegt dat iets over de bepalende spelers bij PSV, die komen simpelweg te kort.

Bekijk de video van Veronica hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV