Op1: Mart de Kruif verwacht "buitengewoon bloedige" oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Op1: Mart de Kruif verwacht "buitengewoon bloedige" oorlog tussen Rusland en Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Mart de Kruif verwacht &quot;buitengewoon bloedige&quot; oorlog tussen Rusland en <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Russische dreiging aan de grens van Oekraïne wordt steeds groter. Al jaren zijn de landen in een conflict om De Krim verwikkeld, maar nu lijkt het toch echt te escaleren. Generaal Mart de Kruif zit aan tafel bij Op1 en hij schetst een duister toekomstbeeld. Volgens hem is Oekraïne niet bestand tegen het militaire arsenaal van Rusland. Het gevolg? "Het gaat wel een oorlog worden die buitengewoon bloedig wordt en die een enorme impact gaat hebben." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Mart de Kruif verwacht "buitengewoon bloedige" oorlog tussen Rusland en Oekraïne

De Russische dreiging aan de grens van Oekraïne wordt steeds groter. Al jaren zijn de landen in een conflict om De Krim verwikkeld, maar nu lijkt het toch echt te escaleren. Generaal Mart de Kruif zit aan tafel bij Op1 en hij schetst een duister toekomstbeeld. Volgens hem is Oekraïne niet bestand tegen het militaire arsenaal van Rusland. Het gevolg? "Het gaat wel een oorlog worden die buitengewoon bloedig wordt en die een enorme impact gaat hebben."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV